Öğrencilerimiz Bilimle Buluştu: Feza Gürsey Bilim Merkezi ve Keçiören Deniz Dünyası'nda Unutulmaz Bir Keşif Yolculuğu!

Öğrencilerimiz Keşfetmenin ve Öğrenmenin Keyfini Yaşadı!

Bu hafta öğrencilerimiz, bilim ve deniz dünyasının muhteşem atmosferinde keyifli bir gün geçirdi. Feza Gürsey Bilim Merkezi ve Keçiören Belediyesi Deniz Dünyası'nı ziyaret eden öğrencilerimiz, eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşadılar.

Feza Gürsey Bilim Merkezi'nde Bilime Yolculuk:

Feza Gürsey Bilim Merkezi, öğrencilerimizi bilimin büyülü dünyasına taşıdı. Merkezde gerçekleştirilen etkileşimli deneyler ve interaktif sergiler, öğrencilerimize bilimle ilgili meraklarını artırma fırsatı tanıdı. Astronomi, fizik, kimya ve matematik alanlarındaki interaktif gösterilerle öğrenciler, bilimin güzelliklerini keşfettiler. Ayrıca, geleceğin bilim insanları olarak kendi deneylerini yapma şansı buldular.

Keçiören Belediyesi Deniz Dünyası'nda Deniz Canlılarıyla Tanışma:

Keçiören Belediyesi Deniz Dünyası, öğrencilerimizi su altının büyülü dünyasına davet etti. Deniz canlıları, akvaryumlar ve interaktif gösterilerle dolu olan bu benzersiz mekan, öğrencilerimizin deniz ekosistemini daha yakından tanımalarına olanak sağladı. Renkli balıklar, denizanası ve diğer ilginç deniz canlılarıyla yapılan etkileşimli etkinlikler, öğrencilerin öğrenmeyi eğlenceli bir hale getirmesine katkı sağladı.

Öğrencilerden İlk İzlenimler:

Ziyaret sonrasında öğrencilerimizden alınan görüşlere göre, her iki mekan da büyük ilgi ve beğeni topladı. Öğrenciler, bilimin ve deniz dünyasının sırlarını keşfetmenin heyecanını yaşadıklarını belirttiler. Ayrıca, öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde yapılan etkileşimli etkinliklerin öğrenme sürecine büyük katkı sağladığını vurguladılar.

Öğrenme Heyecanı Devam Ediyor:

Feza Gürsey Bilim Merkezi ve Keçiören Belediyesi Deniz Dünyası ziyareti, öğrencilerimizin öğrenmeye olan ilgisini artırdı ve bilimle denizin büyülü dünyasına dair unutulmaz anılar biriktirmelerini sağladı. Bu tür etkileşimli geziler, öğrencilerin derslerle bağlantı kurmalarına ve teorik bilgileri pratikte deneyimlemelerine yardımcı olurken, öğrenme sürecini daha keyifli hale getiriyor.

17-01-202417-01-202417-01-202417-01-202417-01-202417-01-2024

Yayın: 17.01.2024 - Güncelleme: 17.01.2024 23:29 - Görüntülenme: 50