Temelli Çok Programlı Anadolu Lisesi

312 6451783 (ARIZALI)
312 6451193 (ARIZALI)
Adres
Temelli Gazi Mah.253269 Adalar Arası Bacı Yolu Üzeri. Temelli/Ankara Province, Turkey
Vizyon
Bilgi çağında ve geleceğin Türkiye’sinde etkin rol alan, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve tüm dünya ülkelerinin gelecekteki ihtiyaçlarına göre meslek alanları oluşturan, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap veren, gelişen teknolojiyi kullanabilen, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal değerlere sahip, kendisine, ailesine toplumuna ve milletine karşı sorumluluk duyguları ile hareket eden, ülkemizin iş ve hizmet alanlarının gereksinimini karşılayacak biçimde sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir. Çağdaş Eğitim anlayışı ile Öğrencilerimizi hem hayata hem Mesleğe hazırlamak.
Öğretim Şekli :Tam Gün-Tam Yıl
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
1. Metro Koru durağından 124 nolu Belediye otobüsleri ile 2. TCDD banliyö treni ile 3. Polatlı dolmuşları ile
Yerleşim Yeri
Okulumuz Sincan´a bağlı Eskişehir yolu üzerinde bulunan Temelli bölgesinde bulunmaktadır.